Energie Producerende Woningen

Project

Sfeervol wonen in jaren '30 stijl en het comfort van nu, dat is nieuwbouwproject Eijckenwijck in de Gemeente Alphen-Chaam! Wonen in het groen en ook op korte afstand van Breda. Het beste van beide werelden. Chaam biedt u rust en ruimte, iets waar steeds meer Nederlanders in de stedelijke gebieden alleen maar van kunnen dromen. De natuurrijke omgeving kenmerkt zich door bossen, landgoederen, weilanden, heide, vennen en zandduinen. Opgroeiende kinderen krijgen in elke levensfase volop de ruimte. Kortom; een woning van hoogwaardige kwaliteit met een jaren '30 uitstraling en dat alles op een rustige en uiterst goed bereikbare locatie.

Locatie: Chaam

Groene driehoek
Chaam is gelegen in de groene driehoek, tussen Breda en Tilburg, ten zuiden van de Rijksweg A58 en omgeven door bossen en vier landgoederen. Niet alleen Brabantse steden als Breda en Tilburg zijn dichtbij, ook de Zuid-Hollandse stad Rotterdam en de Belgische stad Antwerpen zijn vlot bereikbaar. Chaam heeft een hoog voorzieningenniveau met diverse supermarkten, bakkers, kledingwinkels, caf├ęs en restaurants.

Cittaslow
Gemeente Alphen-Chaam is in 2010 als eerste Brabantse gemeente Cittaslow gecertificeerd en maakt sindsdien deel uit van Cittaslow Nederland. Gemeente Alphen-Chaam
onderscheidt zich zoals alle Cittaslows op de beleidsterreinen Milieu, Infrastructuur, Kwaliteit van leven, Streekproducten, Gastvrijheid en Bewustzijn.

Rust & ruimte
Alphen-Chaam heeft alles te bieden waar steeds meer Nederlanders in drukke verstedelijkte gebieden alleen maar van kunnen dromen: rust en ruimte. Nog geen tienduizend inwoners leven in een buitengewoon natuurrijk gebied.Uitgestrekte bossen, weilanden, heide en zandduinen, beken en vennen trekken aan je voorbij. Met de uitgebreide landgoederen zoals Anneville, Luchtenburg en Hondsdonk is het ook in cultuurhistorisch opzicht een rijk gebied.

Woningaanbod & Situatie

Meer informatie?

TQ Makelaars

Dorpstraat 37
4851 CJ Ulvenhout
+31 76 522 39 28
nieuwbouw@tqmakelaars.nl

Home Invest Makelaardij

Keizersveld 50b
5803AN Venray
+31 88 730 91 60
makelaardij@homeinvest.nl

Eijckenwijck